Pirkanmaan Syöpäyhdistys päätyi Verkkojulkaisu-päivitystyökaluun

Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen sivustoa uudistettiin ja samalla sivusto siirrettiin Verkkojulkaisu-sisällönhallintajärjestelmään.
Verkkojulkaisu mahdollistaa jatkossa sivuston sisällön vaivattoman ylläpidon ja päivittämisen. Valmiita sivupohjia hyödyntäen sivuja voidaan myös tehdä lisää tarpeen mukaan.
Mainiosta ulkoasusta vastasi mainostoimisto Mainio.

 

Jokioisten Maanrakennuksen sivusto uusiutui

Jokioisten Maanrakennuksen www-sivut saivat uuden ilmeen ja samalla sivut toteutettiin Doweb-verkkojulkaisutyökalulla.
Sivusto on suunniteltu ja toteutettu – ulkoasua myöten – Doweb Oy:n toimesta.

 

Vesihelmen Fysioterapian uudistettu sivusto Verkkojulkaisu-päivitystyökaluun

Vesihelmen Fysioterapia on ottanut käyttöön Verkkojulkaisu-päivitystyökalun, samalla laajennettiin sivustoa ja parannettiin sivujen toiminnallisuutta. Sivuston valikkorakennetta selkeytettiin ja lisättiin asiakasta palvelevan tiedon määrää. Sivuille lisättiin myös kuvagalleriat. Jatkossa Vesihelmen Fysioterapian henkilökunta voi helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän ansiosta itse vaivattomasti muokata sisältöä sekä lisätä sivuja sivustoon tarpeen mukaan.
Sivuston tyylikäs ulkoasu on mainostoimisto Mainossataman kädenjälkeä.

 

Foto Hellaksen uudet www-sivut on avattu

Foto Hellaksen sivusto on avattu. Sivut on toteutettu Doweb Oy:n verkkojulkaisu-päivitystyökalulla ja ulkoasu luotiin yhteistyössä asiakkaan, Jaana Lindforsin, kanssa.

 

Mobiilitunnukset Vetokone-palveluun

Doweb toteutti Vetokone.fi -palveluun tekstiviestillä tapahtuvan mobiilitunnusten tilaamisen. Asiakas lähettää tilauksen tekstiviestillä ja saa vastauksena mobiilitunnuksen, jolla pääsee kirjautumaan palveluun. Tilattu mobiilitunnus on voimassa rajatun ajan tilauksesta. Palvelun maksu veloitetaan suoraan asiakkaan puhelinlaskulla.
Vetokone.fi on palvelu, jolla vetopelaaja voi analysoida urheiluotteluita sekä verrata analyysejään tarjolla oleviin vedonlyöntikertoimiin.

 

GS-Group valitsi Verkkojulkaisu-päivitystyökalun

GS-Group muokkasi ilmettään ja samalla konsernin sivustot toteutettiin verkkojulkaisu-päivitystyökalulla.
Tämän helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän avulla konsernin yritykset, Telekoski Oy sekä Global Safety & Security Solutions Oy (GSSS), voivat vaivattomasti ylläpitää ja päivittää sivustojensa sisältöä. Kaikkia sivustoja hallitaan yhdellä yhteisellä päivitystyökalulla.
Uuden tyylikkään yhtenäisen ilmeen loi IdeaQ.

 

Holjat uudisti ilmeensä

Forssan Holjat -sivusto sai uuden ilmeen KL-designin osaavissa käsissä. Samalla sivut toteutettiin Doweb-verkkojulkaisutyökalun päälle.

 

Forssan Vesihuoltolaitoksen sivustoa ylläpidetään verkkojulkaisu-päivitystyökalulla

Forssan Vesihuoltolaitoksen sivustoa uudistettiin ja samalla sivusto siirrettiin Verkkojulkaisu-päivitystyökalun päälle.

 

Hoivakoti Wanhan Pehtoorin sivut toteutettiin Verkkojulkaisu-päivitystyökalulla

Wanha Pehtoori sivusto on avattu. Kotisivut on toteutettu Doweb Oy:n verkkojulkaisu-päivitystyökalulla.
Ulkoasun suunnittelusta vastasi Mainossatama.

 

Forssan Lehti laajensi palvelutarjontaansa Dowebin tuotteilla

Forssan Lehti laajensi mobiilipalveluitaan Dowebin tuotteilla. Aikaisemmin Doweb on jo toimittanut Forssan lehdelle palvelut, jotka mahdollistavat sen asiakkaille lehden tilaamisen ja maksamisen sekä ilmoitusten jättämisen ja maksamisen suoraan lehden omilta Internet-sivuilta.
Asiakkaat ovat voineet myös lähettää tekstiviestillä kannanottoja lehden toimitukseen ja ne on julkaistu tarkistuksen jälkeen lehdessä.
Uudistuksen jälkeen asiakkaat voivat myös tilata lehden tekstiviestillä. Kun asiakas saa kampanjatarjouksen postin mukana, hän voi näppärästi tarttua tarjoukseen heti lähettämällä tekstiviestin lehden järjestelmään.
Ratkaisut kuuluvat tuotevalikoimaan, jonka Doweb on suunnitellut lehtitaloille. Valikoima sisältää sekä Internet- että tekstiviestipalveluita. Doweb-palvelutoimintoja lehdille ovat mm.
– lehden tilaus ja ilmoituksen jättöpalvelu – tilausten hallintatyökalu – kampanjatyökalu – ajankohtaisten aiheiden tekstiviestipalvelu – mielipidekyselyt / gallupit – tapahtumakalenteri

 

Viestipalvelu Gigglin Marlin -ketjun seitsemään ravintolaan tehostamaan asiakasviestintää

Giggling Marlin -ketju valitsi Doweb-Viestipalvelun kanta-asiakasmarkkinointinsa tehostamiseen.
Ketjulla on ravintolat Oulussa, Kuopiossa, Vaasassa, Joensuussa, Porvoossa, Turussa sekä Jyväskylässä. Viestipalvelun avulla kunkin kaupungin vastaava voi tiedottaa omille kanta-asiakkailleen tarjouksista ja tapahtumista joko asiakkaan sähköpostiin tai tekstiviestinä matkapuhelimeen. Viestipalvelua käytetään myös sisäiseen tiedottamiseen.

 

Presecon sivut uudistuivat

Presecon Internet-sivut saivat uuden ilmeen ja samalla sivut toteutettiin Doweb-verkkojulkaisutyökalun päälle. Verkkojulkaisu-työkalu mahdollistaa sivujen vaivattoman ylläpidon mistä tahansa tietokoneesta, jossa on internet-yhteys ja selain. Uudesta upeasta ulkoasusta vastasi IdeaQ.

 

Laskentapiste Balanssin sivut uudistettiin ja siirrettiin samalla verkkojulkaisutyökaluun

Laskentapiste Balanssin sivujen ilme uudistettiin ja samalla sivusto tehtiin verkkojulkaisutyökalun päälle.
Sivuston tyylikkäästä ulkoasusta vastasi mainostoimisto MAK median.

 

PeltoTohtori-sovellus avattu auttamaan kotipuutarhuria.

Ilmaisen Internet-version avulla myös kotipuutarhuri voi suunnitella puutarhakasvien viljelyä omalla pihallaan. PeltoTohtori-sovelluksen on kehittänyt MTT:n puutarhatuotannon yksikkö ja www-versio on toteutettu yhteistyössä Doweb Oy:n kanssa. Ohjelmaan voi tutustua Internet-osoitteessa http://peltotohtori.bootti.net.
11.7. julkaistu lehdistötiedote http://www.mtt.fi/ajankohtaista/tiedotteet/050711.html

 

Rannikkoseudun Sanomat Oy tehostaa asiakaspalveluaan Dowebin ratkaisuilla

Rannikkoseudun Sanomat Oy (www.rannikkoseudunsanomat.fi) on ottanut käyttöön Dowebin tekstiviestipalvelun tarjotakseen lukijoilleen myös mobiilikanavan.
Lukijat voivat lähettää palautetta lehdelle, tehdä osoitteenmuutoksen sekä tilata lehden tekstiviestin välityksellä.
Ratkaisut kuuluvat tuotevalikoimaan, jonka Doweb on suunnitellut lehtitaloille. Valikoima sisältää sekä Internet- että tekstiviestipalveluita.
Doweb-palvelutoimintoja lehdille ovat mm. – lehden tilaus ja ilmoituksen jättöpalvelu – tilausten hallintatyökalu – kampanjatyökalu – ajankohtaisten aiheiden tekstiviestipalvelu – mielipidekyselyt / gallupit – tapahtumakalenteri

 

OP-Kiinteistökeskukselle hallintatyökalut kotisivujen ylläpitoon

Forssan OP-Kiinteistökeskus otti käyttöön Doweb-verkkojulkaisutyökalun kotisivujensa hallinnointiin ja ajankohtaisten asioiden tiedottamiseen taloyhtiöiden asukkaille. Palvelun avulla on myös asukkaan mahdollista lähettää esim. vikailmoitukset suoraan talohuollon tietoon. Asukas voi myös tilata palvelusta erilaisia lomakkeita esim. talonkirjaotteita, yhtiöjärjestyksiä yms. Käy tutustumassa osoitteessa www.fopkk.fi.

 

Eerikkilän Urheiluopisto otti käyttöön Verkkojulkaisutyökalun

Eerikkilän Urheiluopisto on ottanut käyttöön Verkkojulkaisutyökalun.

 

Fokopon www-sivut saivat uuden ilmeen

Fokopon nettisivujen (www.fokopo.net) ulkoasu uusittiin ja sivut toteutettiin Doweb-verkkojulkaisutyökalun päälle.

 

Finngra Oy valitsi Doweb Oy:n verkkokaupparatkaisun

Finngra Oy:n uusi verkkokauppa on avattu. Käy tutustumassa >>

Doweb Oy:n ja MAK median yhteistyönä järjestämä aamupalaseminaari oli menestys

Doweb Oy:n ja MAK median järjestämään aamupalaseminaariin “Internet-sivut aktiivisena markkinointi- ja viestintäkanavana” saapui yli kolmekymmentä asiasta kiinnostunutta. Tilaisuudessa käsiteltiin mm. Internet sivujen merkitystä markkinointiviestinnässä ja käytiin läpi työkaluja joilla Internet-sivuston ylläpitäminen on helppoa sekä nopeaa.

Doweb Oy:n uusitut nettisivut on avattu Doweb Oy:n uudet nettisivut on toteutettu verkkojulkaisutyökalulla.

Nyt jopa markkinointipäällikkömme pystyy päivittämään sivujen sisältöä ja lisäämään uutisia 🙂

 

Artturi-tekstiviestipalvelu on avattu

MTT:n, Valion, Kemira GrowHown ja ProAgria maaseutukeskusten liiton kanssa yhteistyönä kehittämämme Artturi-tekstiviestipalvelu on avattu.

 

Onnetar suosi Ylöjärven seurakuntaa viestipalvelu-kilpailussa

 

Maaseudun Tulevaisuus -lehti otti käyttöön Dowebin mobiiliratkaisut

Maaseudun Tulevaisuus (www.maaseuduntulevaisuus.fi), Suomen kolmanneksi luetuin päivälehti, on ottanut käyttöön Dowebin ajankohtaisten aiheiden tekstiviestipalvelun.
Lukijat voivat lähettää tekstiviestillä kannanottoja lehden toimitukseen ja ne julkaistaan tarkistuksen jälkeen lehdessä. Halutessaan lukijat voivat lähettää myös uutisvinkkejä lehden toimitukseen tekstiviestinä.
Ratkaisut kuuluvat tuotevalikoimaan, jonka Doweb on suunnitellut lehtitaloille. Valikoima sisältää sekä Internet- että tekstiviestipalveluita.
Doweb-palvelutoimintoja lehdille ovat mm. – lehden tilaus ja ilmoituksen jättöpalvelu – tilausten hallintatyökalu – kampanjatyökalu – ajankohtaisten aiheiden tekstiviestipalvelu – mielipidekyselyt / gallupit – tapahtumakalenteri

 

Uusia mobiiliratkaisuasiakkaitamme

Lahden Konservatorio, Turun seudun musiikkioppilaitos (www-sivut) ja Etelä-Pohjanmaan musiikkiopisto (www-sivut) ovat ottaneet käyttöön Doweb-viestipalvelun.

Forssan Lehti tehostaa toimintaansa ja parantaa asiakaspalveluaan Dowebin ratkaisuilla

Forssan Lehti www.forssanlehti.fi on ottanut käyttöön palvelut, jotka mahdollistavat sen asiakkaille lehden tilaamisen ja maksamisen sekä ilmoitusten jättämisen ja maksamisen suoraan lehden omilta Internet-sivuilta.
Asiakkaat voivat myös lähettää tekstiviestillä kannanottoja lehden toimitukseen ja ne julkaistaan tarkistuksen jälkeen lehdessä.
Ratkaisut kuuluvat tuotevalikoimaan, jonka Doweb on suunnitellut lehtitaloille. Valikoima sisältää sekä Internet- että tekstiviestipalveluita.
Doweb-palvelutoimintoja lehdille ovat mm. – lehden tilaus ja ilmoituksen jättöpalvelu – tilausten hallintatyökalu – kampanjatyökalu – ajankohtaisten aiheiden tekstiviestipalvelu – mielipidekyselyt / gallupit – tapahtumakalenteri

 

Vapaalippu-portaalille tapahtumienhallintajärjestelmä

Vapaalippu.fi on samannimisen Forssan seudun kulttuuri- ja tapahtumalehden oma portaali, joka kokoaa kattavasti kaikki Forssan seudun tapahtumat ja vapaa-ajanriennot. Doweb Oy on toteuttanut Vapaalippu-portaalin tapahtumienhallintajärjestelmän.