Paikannukseen erikoistunut Tracker Oy valitsi Verkkojulkaisu-päivitystyökalun

Tracker Oy on ottanut käyttöön Verkkojulkaisu-päivitystyökalun www-sivujensa ilmeen uudistamisen yhteydessä, samalla parannettiin sivujen toiminnallisuutta sekä selkeytettiin sivuston valikkorakennetta. Sivustosta on kolme kieliversiota.

Sivuston näyttävä ulkoasu on mainostoimisto Pilot Oy:n kädenjälkeä.

 

Kauneuskeskus Kirsikan uudet www-sivut avattu

Kauneuskeskus Kirsikka teetti sivustonsa Doweb Oy:n Verkkojulkaisu-päivitystyökalulla. Sivusto on suunniteltu ja toteutettu – ulkoasua myöten – Doweb Oy:n toimesta. Suunnittelun ohjenuorana oli Kauneuskeskus Kirsikan olemassaoleva markkinointimateriaali yhtenäisen ilmeen aikaansaamikseksi.

 

Winebar Tabu valitsi Verkkojulkaisu-päivitystyökalun www-sivujensa sisällönhallintaan sekä Viestipalvelun asiakastiedottamiseen

Winebar Tabu teetti sivustonsa Verkkojulkaisu-päivitystyökalulla. Jatkossa Tabun henkilökunta voi helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän ansiosta itse vaivattomasti muokata sisältöä sekä lisätä sivuja sivustoon tarpeen mukaan. Sivuilta löytyy myös kuvagalleria.
Samassa yhteydessä Winebar Tabu otti käyttöön Doweb-Viestipalvelun kanta-asiakasmarkkinointinsa tehostamiseen.
Asiakkaat voivat liittyä Tabun sivuilta Club Tabuun ja tiedot päivittyvät automaattisesti Viestipalveluun. Viestipalvelun avulla Tabun henkilökunta voi tiedottaa asiakkaille tarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista joko asiakkaan sähköpostiin tai tekstiviestinä matkapuhelimeen.
Viestipalvelu on näppärä työkalu kun on tarve viestiä suurelle joukolle. Yhteyshakemistossa kontaktitiedot ovat helposti hallinnoitavissa ja niitä voidaan ryhmitellä tarpeen mukaan valmiiksi lähetyslistoiksi. Sovellus on käytössä lukuisilla yrityksillä ja yhteisöillä ja sitä hyödynnetään sekä tiedottamiseen että markkinointiin.

 

Doweb-sijaispankin avulla löydät varahenkilön nopeasti

Doweb-sijaispankki helpottaa kiirettä kun tulee äkillisiä sairaustapauksia ja tuuraaja on löydettävä nopeasti.
Parilla klikkauksella saat tekstiviestin sijaistarpeesta lähtemään kerralla kaikille potentiaalisille varahenkilöille. Tämän jälkeen voit keskittyä jälleen työhösi eikä tarvitse kuluttaa aikaa soittelemalla läpi kaikkia mahdollisia tuuraajia.  Palvelua voit käyttää mistä tahansa Internet-yhteydellä olevasta tietokoneesta.

 

Tracker Oy valitsi Verkkojulkaisu-päivitystyökalun

Tracker Oy on ottanut käyttöön Verkkojulkaisu-päivitystyökalun www-sivujensa ilmeen uudistamisen yhteydessä, samalla parannettiin sivujen toiminnallisuutta sekä selkeytettiin sivuston valikkorakennetta. Sivustosta on kolme kieliversiota.
Uutistyökalun ansiosta ajankohtaisista asioista ja tapahtumista tiedottaminen käy näppärästi. Sivuilta löytyy myös usein kysytyt kysymykset (FAQ) -palsta.
Sivuston näyttävä ulkoasu on mainostoimisto Pilot Oy:n kädenjälkeä.

 

Preseco uudisti ilmeensä

Preseco uudisti www-sivustonsa ilmettä ja samalla laajennettiin sivustoa ja parannettiin sivujen toiminnallisuutta. Sivuston valikkorakennetta selkeytettiin ja lisättiin asiakasta palvelevan tiedon määrää.
Presecolla oli jo vanhoillakin sivuillaan käytössään Verkkojulkaisu-päivitystyökalu ja hyväksi havaittu työkalu haluttiin säilyttää.
Sivuston tyylikäs ulkoasu on mainostoimisto Shandy Finland Oy:n kädenjälkeä.

 

Mainossatama pitää internet-sivunsa ajan tasalla Verkkojulkaisu-päivitystyökalulla

Mainostoimisto Mainossatama uudisti ilmettään ja teetti samalla sivustonsa Doweb Oy:n Verkkojulkaisu-päivitystyökalulla. Sivuston näyttävä ulkoasu on luonnollisesti Mainossataman omaa käden jälkeä.

 

Vaihtoautoliike ForCar avasi sivustonsa

Vaihtoautoliike ForCar teetti sivustonsa Doweb Oy:n Verkkojulkaisu-päivitystyökalulla.

 

Ravintola Groove Bar & Cellar valitsi Doweb-Viestipalvelun kanta-asiakasviestintään

Groove Bar & Cellar valitsi Doweb-Viestipalvelun kanta-asiakasmarkkinointinsa tehostamiseen.
Asiakkaat voivat liittyä Grooven sivuilta postituslistoille ja asiakkaan yhteystiedot tallennetaan automaattisesti oikeaan listaan. Henkilökunta vain valitsee haluamansa listan ja lähettää viestin.
Viestipalvelun avulla henkilökunta voi tiedottaa asiakkaille tapahtumista, tarjouksista ja uutuuksista joko asiakkaan sähköpostiin tai tekstiviestinä matkapuhelimeen.
Viestipalvelu on näppärä työkalu kun on tarve viestiä suurelle joukolle. Yhteyshakemistossa kontaktitiedot ovat helposti hallinnoitavissa ja niitä voidaan ryhmitellä tarpeen mukaan valmiiksi lähetyslistoiksi. Sovellus on käytössä lukuisilla yrityksillä ja yhteisöillä ja sitä hyödynnetään sekä tiedottamiseen että markkinointiin.

 

Makuliha Oy päivittää internet-sivunsa Verkkojulkaisu-työkalulla

Makuliha Oy teetti sivustonsa Doweb Oy:n Verkkojulkaisu-päivitystyökalulla.

 

Biotuksen uudistettu sivusto Verkkojulkaisu-päivitystyökaluun

Biotus Oy on ottanut käyttöön Verkkojulkaisu-päivitystyökalun, samalla parannettiin sivujen toiminnallisuutta. Sivuston valikkorakennetta selkeytettiin ja lisättiin asiakasta palvelevan tiedon määrää.

 

Lääkärikeskus Mediriksen sivusto uusittiin

Lääkärikeskus Mediris teetti sivustonsa Doweb Oy:n Verkkojulkaisu-päivitystyökalulla. Sivusto on suunniteltu ja toteutettu – ulkoasua myöten – Doweb Oy:n toimesta.

 

Fokor Oy päätyi Verkkojulkaisu-päivitystyökaluun

Fokor Oy (www.fokor.fi) uudisti ilmettään ja samalla sivusto toteutettiin verkkojulkaisu-päivitystyökalulla.
Sivut suunniteltiin ja toteutettiin – ulkoasua myöten – Doweb Oy:n toimesta.

 

Ravintola Vanha Värjäri toteutti uudet www-sivunsa Verkkojulkaisu-päivitystyökalulla

Ravintola Vanha Värjäri teetti sivustonsa Doweb Oy:n Verkkojulkaisu-päivitystyökalulla.
Sivuston ulkoasu on Heikki Nuutinen Design’in käden jälkeä.

 

Ravintola Vanha-Norri valitsi Verkkojulkaisun

Ravintola Vanha-Norri on ottanut käyttöön Verkkojulkaisu-päivitystyökalun, samalla laajennettiin sivustoa ja parannettiin sivujen toiminnallisuutta. Sivuston valikkorakennetta selkeytettiin ja lisättiin asiakasta palvelevan tiedon määrää. Sivuille lisättiin myös kuvagalleria. Uutistyökalun ansiosta ajankohtaisista asioista tiedottaminen käy näppärästi ja myöskin menujen ylläpito hoituu vaivattomasti. Sivuilta löytyy nyt myös tarjouspyyntölomake.
Sivuston tyylikäs ulkoasu on mainostoimisto Mainossataman kädenjälkeä.

 

Loimijoki Golf pitää www-sivunsa ajan tasalla Verkkojulkaisu-päivitystyökalulla

Loimijoki Golf uudisti ilmettään ja samalla www-sivusto toteutettiin verkkojulkaisu-päivitystyökalulla.
Uudesta ilmeestä vastasi Mainossynergia.

 

Tekstiviestipalvelu Esperanza Kitchen & Tequileria -ravintolalle tehostamaan asiakasviestintää

Esperanza Kitchen & Tequileria valitsi Doweb-Viestipalvelun kanta-asiakasmarkkinointinsa tehostamiseen.
Asiakkaat voivat tilata Esperanzan sivuilta esimerkiksi lounaslistat sähköpostiinsa. Viestipalvelun avulla henkilökunta voi myös tiedottaa asiakkaille tarjouksista ja uutuuksista joko asiakkaan sähköpostiin tai tekstiviestinä matkapuhelimeen.

 

Sähkö-Säe Oy päivittää internet-sivunsa Verkkojulkaisu-työkalulla

Sähkö-Säe Oy (www.sahkosae.fi) teetti sivustonsa Doweb Oy:n Verkkojulkaisu-päivitystyökalulla. Sivusto on suunniteltu ja toteutettu – ulkoasua myöten – Doweb Oy:n toimesta. Suunnittelun ohjenuorana oli Sähkö-Säe Oy:n olemassaoleva markkinointimateriaali yhtenäisen ilmeen aikaansaamikseksi.

 

Viheraluesuunnittelijat ry päätyi Verkkojulkaisu-päivitystyökaluun

Viheraluesuunnittelijat ry uudisti ilmettään ja samalla sivusto toteutettiin verkkojulkaisu-päivitystyökalulla.
Uuden tyylikkään yhtenäisen ilmeen loi IdeaQ.

 

Forssan LVI-Kulman uudet www-sivut avattu

Forssan LVI-Kulma (www.lvi-kulma.fi) teetti sivustonsa Doweb Oy:n Verkkojulkaisu-päivitystyökalulla. Sivusto on suunniteltu ja toteutettu – ulkoasua myöten – Doweb Oy:n toimesta.

 

Saraco D&M Oy valitsi Verkkojulkaisun

Saraco D&M Oy:n sivusto siirrettiin Verkkojulkaisu-työkalun päälle. Jatkossa henkilökunta voi helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän ansiosta itse vaivattomasti muokata sivuston sisältöä tarpeen mukaan. Muutokset näkyvät sivustolla samantien ja asiakkaille voidaan tarjota ajantasaista tietoa.

 

Salonjokilaakson OP-Kiinteistökeskus Oy hallinnoi verkkopalvelujaan Verkkojulkaisutyökalulla

Salonjokilaakson OP-Kiinteistökeskus loi asiakkailleen monipuolisen palvelukokonaisuuden Verkkojulkaisu-sisällönhallintajärjestelmän avulla. Verkkojulkaisua käytetään isännöintikeskuksen ja tilikeskuksen www-sivujen hallinnointiin sekä ajankohtaisten asioiden tiedottamiseen asiakkaille.
Asukas voi tilata palvelusta erilaisia lomakkeita esim. talonkirjaotteita, yhtiöjärjestyksiä jne. sekä ilmoittaa kulutuslukemia tai tehdä vaikkapa muuttoilmoituksen. Tilikeskus ja isännöintikeskus tarjovat lisäksi asiakkaidensa käyttöön tietopankin josta löytyy ajankohtaista tietoa sekä vastaus useimpiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

 

Tekstiviestipalvelu Kultainen Kukko -ravintolalle tehostamaan asiakasviestintää

Kultainen Kukko valitsi Doweb-Viestipalvelun kanta-asiakasmarkkinointinsa tehostamiseen.
Viestipalvelun avulla henkilökunta voi tiedottaa kanta-asiakkaille tarjouksista ja tapahtumista joko asiakkaan sähköpostiin tai tekstiviestinä matkapuhelimeen.
Viestipalvelu on näppärä työkalu kun on tarve tiedottaa tai markkinoida suurelle joukolle. Yhteyshakemistossa kontaktitiedot ovat helposti hallinnoitavissa ja niitä voidaan ryhmitellä tarpeen mukaan valmiiksi lähetyslistoiksi. Sovellus on käytössä lukuisilla yrityksillä ja yhteisöillä ja sitä hyödynnetään sekä tiedottamiseen että markkinointiin.

 

Maisa-Tex Ay voitti Dowebin järjestämässä kilpailussa www-sivut ja niille helppokäyttöisen päivitystyökalun

Voittaja on ratkennut Doweb Oy:n järjestämässä kilpailussa ja Maisa-Tex Ay:lle rakennetaan www-sivut päivitystyökalun kera.
Kilpailu oli tarkoitettu yrityksille/yhdistyksille. Palkintona oli kotisivujen rakentaminen tai olemassa olevien sivujen siirto päivitystyökaluun, sekä päivitystyökalun ja kotisivutilan vuokra palvelimeltamme seuraaviksi 12 kuukaudeksi.
Voittaja arvottiin kaikkien vastanneiden kesken ja onnettarena toimi Salme Hakkarainen Bootstrap Oy:stä.

 

Maaseudun tulevaisuus julkaisi Ystävää etsimässä -palvelun

Suomen kolmanneksi luetuin päivälehti Maaseudun Tulevaisuus www.maaseuduntulevaisuus.fi laajensi verkkoratkaisuaan Ystävää etsimässä -palvelulla.
Ystävänhakuilmoituksen voi jättää tekstiviestillä tai internetin kautta. Lue lisää lehdistötiedotteesta.
Ystävää etsimässä -palvelun on toimittanut Doweb Oy. Doweb Oy on mobiili- ja Internet-teknologioihin perustuviin tiedonhallintajärjestelmiin erikoistunut ohjelmistotalo, jonka toimipisteet sijaitsevat Tampereella sekä Forssassa.

 

Studio Taika avasi tyylikkäät sivunsa

Studio Taika (www.studiotaika.fi) teetti sivustonsa Doweb Oy:n Verkkojulkaisu-päivitystyökalulla. Sivusto on suunniteltu ja toteutettu – näyttävää ulkoasua myöten – Doweb Oy:n toimesta.

 

OP-kiinteistökeskukselle Verkkojulkaisu-päivitystyökalu sivujen hallinnointiin

Mäntsälän OP-Kiinteistökeskus loi asiakkailleen monipuolisen palvelukokonaisuuden Verkkojulkaisu-sisällönhallintajärjestelmän avulla. Verkkojulkaisua käytetään isännöintikeskuksen, tilikeskuksen sekä talohuollon kotisivujen hallinnointiin sekä ajankohtaisten asioiden tiedottamiseen asiakkaille.
Palvelun avulla asukkaan on mahdollista lähettää esim. vikailmoitukset suoraan talohuollon tietoon. Asukas voi myös tilata palvelusta erilaisia lomakkeita esim. talonkirjaotteita, yhtiöjärjestyksiä yms. sekä ilmoittaa kulutuslukemia. Tilikeskus ja isännöintikeskus tarjovat lisäksi asiakkaidensa käyttöön tietopankin josta löytyy ajankohtaista tietoa sekä vastaus useimpiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

 

Ravintola Koskenniskan sivustolle helppokäyttöinen päivitystyökalu

Ravintola Koskenniskan sivusto siirrettiin Verkkojulkaisu-työkalun päälle. Jatkossa henkilökunta voi helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän ansiosta itse vaivattomasti muokata sivuston sisältöä tarpeen mukaan. Muutokset näkyvät sivustolla samantien ja asiakkaille voidaan tarjota ajantasaista tietoa.
Mainostoimisto Mainossataman luoma näyttävä ulkoasu säilytettiin.