Yleisöäänestyksen voitto Suomen parhaat verkkosivut -kilpailussa

Verkkojulkaisutyökalullamme toteutetut Loimijoki Golfin nettisivut voittivat Suomen parhaat verkkosivut -kilpailun yleisöäänestyksen!
Mukana kilpailussa oli lähes 700 yritystä ja yhteisöä omilla verkkosivuillaan.

 

Kotisi tekijä – Rakennusliike Markku Haataja Oy:lle nettisivut

Rakennusliike Markku Haataja Oy:n uudet nettisivut toteutettiin Doweb-verkkojulkaisutyökalulla. Verkkojulkaisun lisämoduuleista on käytössä uutistyökalu ja kuvagalleria. Näyttävä ulkoasu on mainostoimisto Pilot Oy:n käsialaa.

 

Doweb Oy toteutti Vapaalippu.fi-portaalin

Vapaalippu on Forssan seudulla kolme vuotta ilmestynyt kulttuuri- ja tapahtumalehti. Lehteä täydentää Vapaalippu.fi -portaali, joka kertoo paikallisia ja valtakunnallisia kulttuuri- ja tapahtumauutisia. Sivustolta löytyy paljon tietoa myös muista vapaa-ajan mahdollisuuksista, ravintoloista, nähtävyyksistä ja niin edelleen. Tapahtumien ilmoittaminen portaalissa on maksutonta. Vapaalippu.fi on toteutettu Doweb-verkkojulkaisulla. Portaalissa on käytössä lisämoduuleja esim. uutistyökalu, kävijäseuranta, tapahtumakalenteri, ilmoita tapahtuma, blogi ja sähköinen kuponki.
Helppokäyttöinen päivitystyökalu mahdollistaa sivujen sisällön (tekstit, kuvat, uutiset, esitteet jne.) vaivattoman päivittämisen mistä tahansa tietokoneesta, jossa on internet-yhteys ja selain.
Kuka tahansa Vapaalippu.fi henkilökunnasta voi jatkossa päivittää sivustoa, koska päivitystyökalun käyttö ei vaadi mitään ohjelmointitaitoja. Lisäksi sivustoa voi laajentaa tarpeen mukaan hyödyntäen valmiita sivupohjia.
Sivuston ulkoasu on mainostoimisto Mainossataman käsialaa.

 

Palvelu Makasiini Oy:n nettisivuja uudistettiin

Palvelu Makasiini Oy:n nettisivujen ulkoasua uudistettiin ja samalla ne siirrettiin Doweb-verkkojulkaisutyökaluun. Samassa yhteydessä toteutettiin Levypörssi-osioon tilausjärjestelmä, jolla henkilökunta voi nopeasti saada sivuilleen tiedon tarjouksessa olevista tuotteista. Tuotteiden tiedot syötetään järjestelmään ja tiedot päivittyvät saman tien www-sivuilla olevalle lomakkeelle ja ovat heti asiakkaan tilattavissa.

 

arelalizzan nettisivut toteutettiin verkkojulkaisutyökalulla

arelalizza on neulemuodin edelläkävijä. Näyttävät uudet nettisivut on toteutettu Doweb-verkkojulkaisulla.
Sivuston ulkoasu on mainostoimisto Studio Kuokat käsialaa.

 

Sähköasennus Jorpek Oy:n nettisivuja uudistettiin

Sähköasennus Jorpek Oy:n nettisivujen ulkoasua uudistettiin ja samalla ne siirrettiin Doweb-verkkojulkaisutyökaluun. Lisäksi Jorpek hyödyntää verkkojulkaisun lisämoduulia, uutistyökalua, jolla voidaan nostaa etusivulle omalle palstalleen tieto ajankohtaisista asioista kuten uusista kohteista tai referensseistä. Kävijäseuranta-moduulin ansiosta Jorpek saa hyödyllistä tietoa www-sivujen kehittämistä varten sekä markkinointitoimenpiteiden tehokkuuden seurantaan.

 

Konepaja Santalahti Oy:n nettisivut toteutettiin verkkojulkaisutyökalulla

Konepaja Santalahti Oy:n nettisivut uudistettiin ja sivujen alustaksi valittiin Doweb-verkkojulkaisu. Lisäksi Konepaja Santalahti otti käyttöön Verkkojulkaisun kävijäseuranta-moduulin, jonka ansiosta Konepaja Santalahti saa hyödyllistä tietoa www-sivujen kehittämistä varten sekä markkinointitoimenpiteiden tehokkuuden seurantaan.

 

Rehti-palvelu valitsi Doweb-verkkojulkaisutyökalun

Rehti on yrityksille ja yhteisöille suunnattu palvelu, jossa otetaan Rehdisti vastuuta asiakkaan tietotekniikkaratkaisusta: laitteista, ylläpidosta, huollosta, yhteyksistä, ohjelmistoista, tietoturvasta, asiointiratkaisuista ja toimistoratkaisuista. Uudet nettisivut on toteutettu Doweb-verkkojulkaisulla. Sivuston ulkoasu on mainostoimisto Mainossataman käsialaa.

 

Suomen Tietoturva Oy:n nettisivut toteutettiin verkkojulkaisutyökalulla

Suomen Tietoturva Oy on yritysten, kuntien ja valtion organisaatioiden tietoturvan parantamiseen erikoistunut yritys. Uudet nettisivut on toteutettu Doweb-verkkojulkaisulla.
Sivuston ulkoasu on mainostoimisto Mainossataman käsialaa.

 

Palvelukeskus Henrietta Oy:n nettisivut toteutettiin verkkojulkaisutyökalulla

Palvelukeskus Henrietta Oy on Jean D’Arcel kosmetiikkasarjan virallinen maahantuoja ja kouluttaja. Uudet nettisivut on toteutettu Doweb-verkkojulkaisulla. Lisäksi Palvelukeskus Henrietta Oy hyödyntää verkkojulkaisun lisämoduulia, uutistyökalua, jolla voidaan nostaa etusivulle omalle palstalleen tieto ajankohtaisista asioista kuten uusista tuloksista tai kilpailuista. Kävijäseuranta-moduulin ansiosta yritys saa hyödyllistä tietoa www-sivujen kehittämistä varten sekä markkinointitoimenpiteiden tehokkuuden seurantaan.
Helppokäyttöinen päivitystyökalu mahdollistaa sivujen sisällön (tekstit, kuvat, uutiset, esitteet jne.) vaivattoman päivittämisen mistä tahansa tietokoneesta, jossa on internet-yhteys ja selain.
Kuka tahansa Palvelukeskus Henrietta Oy:n henkilökunnasta voi jatkossa päivittää sivustoa, koska päivitystyökalun käyttö ei vaadi mitään ohjelmointitaitoja. Lisäksi sivustoa voi laajentaa tarpeen mukaan hyödyntäen valmiita sivupohjia.

 

Only Fast Oy:n nettisivut toteutettiin verkkojulkaisutyökalulla

Only Fast Oy on Forssan Asentajat Oy:n ja Janne Vihreäsaaren vuonna 2002 perustettu työvoiman vuokrausta sekä moottoriurheilua harjoittava yritys. Uudet nettisivut on toteutettu Doweb-verkkojulkaisulla. Lisäksi Only Fast Oy hyödyntää verkkojulkaisun lisämoduulia, uutistyökalua, jolla voidaan nostaa etusivulle omalle palstalleen tieto ajankohtaisista asioista kuten uusista tuloksista tai kilpailuista. Kävijäseuranta-moduulin ansiosta Only Fast Oy saa hyödyllistä tietoa www-sivujen kehittämistä varten sekä markkinointitoimenpiteiden tehokkuuden seurantaan.

 

Soittoruokala Saha valitsi Viestipalvelun kanta-asiakasmarkkinointiin

Soittoruokala Saha (www.soittoruokalasaha.fi) valitsi Doweb-Viestipalvelun kanta-asiakasmarkkinointinsa tehostamiseen.
Viestipalvelun avulla Sahan henkilökunta voi tiedottaa asiakkaille tarjouksista ja uutuuksista joko asiakkaan sähköpostiin tai tekstiviestinä matkapuhelimeen.
Viestipalvelu on näppärä työkalu kun on tarve viestiä suurelle joukolle. Yhteyshakemistossa kontaktitiedot ovat helposti hallinnoitavissa ja niitä voidaan ryhmitellä tarpeen mukaan valmiiksi lähetyslistoiksi. Sovellus on käytössä lukuisilla yrityksillä ja yhteisöillä ja sitä hyödynnetään sekä tiedottamiseen että markkinointiin.

 

Watrec Oy uudisti www-sivustonsa

Watrec Oy muokkasi ilmettään ja samassa yhteydessä haluttiin tehdä uudistetun www-sivuston hallinta ja päivittäminen mahdollisimman helpoksi. Uudet nettisivut on toteutettu Doweb-verkkojulkaisulla tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Sivuston ulkoasu on mainostoimisto Mainossataman käsialaa.

 

AVA Room Oy päätyi Dowebin Verkkokaupparatkaisuun sekä Verkkojulkaisu-päivitystyökaluun

AVA Room Oy:lle toteutetussa verkkokaupparatkaisussa löytyy tilaus-, tuote-, varaston- ja asiakashallinnan lisäksi lähetyslistojen tulostus suoraan järjestelmästä sekä laskutusraportit. Lue lisää verkkokauppa-ratkaisustamme täältä.
WWW-sivustoansa yritys hallinnoi Verkkojulkaisu-päivitystyökalulla. Työkalun avulla sivuston päivittäminen on todella vaivatonta ja sivustoa voidaan helposti laajentaa tarpeen mukaan. Lue lisää Verkkojulkaisusta täältä.
Sekä kaupan että www-sivuston näyttävän ilmeen takana on mainostoimisto Pilot Oy.

 

Liikuntavalitsin opastaa kävijöitä Vanhan Kutomon Fysioterapian www-sivuilla

Doweb toteutti Vanhan Kutomon Fysioterapian sivuille liikuntavalitsimen, jolla sivuilla kävijä voi kartoittaa millainen liikunta auttaisi pääsemään haluttuun tavoitteeseen.
Kävijä antaa tiedot nykytilanteesta ja liikuntavalitsin kertoo sopivimmat liikuntamuodot joilla kävijän asettama tavoite saavutetaan, oli kyseessä sitten laihtuminen, kuntoutuminen, rentoutuminen, voimanhankinta tai jokin muu. Lisäksi palautteessa ohjeistetaan kuinka harjoittelu tulisi toteuttaa.

 

The Earth Collection www-sivut avattu

The Earth Collection (TEC) www-sivusto toteutettiin Verkkojulkaisu-työkalulla koska sivustosta haluttiin helposti hallittava ja päivitettävä. Tavoitteena oli lisäksi että sivusto olisi kävijöille selkeä ja helppokäyttöinen, jotta se palvelisi TEC’in asiakkaita ja kauppiaita mahdollisimman hyvin. Käy katsomassa kuinka onnistuimme TEC.
Sivuston ulkoasu on asiakkaan omaa taidokasta kädenjälkeä.

 

Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy uudisti ilmeensä

Loimi-Hämeen Jätehuolto muokkasi ilmettään ja samassa yhteydessä haluttiin tehdä uudistetun www-sivuston hallinta ja päivittäminen mahdollisimman helpoksi. Julkaisutyökalujen vertailun jälkeen Loimi-Hämeen Jätehuolto päätyi Verkkojulkaisuun.
Loimi-Hämeen Jätehuollon henkilökunta voi jatkossa helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän ansiosta itse vaivattomasti muokata sisältöä sekä lisätä sivuja sivustoon tarpeen mukaan. Lue lisää
Ulkoisen ilmeen muutoksella Loimi-Hämeen Jätehuolto halusi tuoda viestintää lähemmäs tavallisia ihmisiä, tehdä siitä helpommin ymmärrettävää ja tuoda jätehuoltoaiheeseen hieman pilkettä silmäkulmaan. Sivuston ulkoasu on mainostoimisto Mainossataman luoma.

 

Forssan LVI-Valmiste Oy valitsi Verkkojulkaisu-päivitystyökalun

Forssan LVI-valmiste on ottanut käyttöön Verkkojulkaisu-päivitystyökalun www-sivujensa ilmeen uudistamisen yhteydessä, samalla parannettiin sivujen toiminnallisuutta sekä selkeytettiin sivuston valikkorakennetta. Sivuston uusi selkeä ulkoasu on mainostoimisto Mainossataman kädenjälkeä.

 

Taaleri-lehden verkkoversio tehtiin Verkkojulkaisu-työkalulla

Hämeen Sanomien ja Forssan Lehden perustaman talouslehti Taalerin verkkoversio toteutettiin Verkkojulkaisu-päivitystyökalulla. Verkkoversiosta haluttiin vaivattomasti ylläpidettävä ja Doweb Oy:n Verkkojulkaisu vastasi tähän tarpeeseen. Aikataulu toteutuksessa oli tiukka, mutta hyvän yhteistyön ansiosta tavoitteessa onnistuttiin. Viikon sisään ensimmäisestä yhteydenotosta Taalerin verkkoversio oli julkaistu.
Jatkossa Taalerin toimitus voi helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän ansiosta itse vaivattomasti muokata Taalerin sivuston sisältöä sekä laajentaa kokonaisuutta tarpeen mukaan.
Doweb Oy on toimittanut aiemmin ratkaisuja mm Maaseudun Tulevaisuus-lehdelle, Forssan Lehdelle sekä Rannikkoseudun Sanomille.

 

Fairgreen Consulting Ltd hallinnoi www-sivujaan Verkkojulkaisu-päivitystyökalulla

Fairgreen Consulting Ltd on ottanut käyttöön Verkkojulkaisu-päivitystyökalun www-sivujensa ilmeen uudistamisen yhteydessä. Sivustosta haluttiin näyttävä sekä selkeä ja saadun asiakaspalautteen perusteella tavoitteessa onnistuttiin.
Sivuston ulkoasu on mainostoimisto Precis Oy:n kädenjälkeä.

 

AD Studio Oy valitsi Doweb Oy:n ekstranet-ratkaisun

AD Studio Oy:lle toteutettiin ekstranet jolla tehostettiin kommunikaatiota asiakasprojektien läpiviennissä.
Ekstranetista löytyy asiakasprojektiin liittyvä materiaali sekä dokumentaatio ja asiakas voi kommentoida työn alla olevaa projektia, tällä tavoin vältetään sähköposti- ja puhelinrumba eikä raskailla tiedostoilla tarvitse kuormittaa asiakkaan sähköpostipalvelinta.
AD Studion henkilökunta voi päivitystyökalun avulla hallinnoida ekstranettiin tuotettavaa sisältöä.

 

Miian liikuntapalvelut päätyi verkkosivutoteutuksessaan Peruspakettiin

Miian Liikuntapalvelujen www-sivut toteutettiin Doweb-verkkojulkaisun peruspaketilla. Lisäpalveluna on käytössä Ajankohtaista-palsta.
Peruspaketti on nopea ja edullinen tapa saada yrityksensä internetiin ja paketti sisältää mm www-osoitteen.
Helppokäyttöinen päivitystyökalu mahdollistaa sivujen sisällön (tekstit, kuvat, uutiset, esitteet jne.) vaivattoman päivittämisen mistä tahansa tietokoneesta, jossa on internet-yhteys ja selain.
Sivuston päivitys käy helposti, koska päivitystyökalun käyttö ei vaadi mitään ohjelmointitaitoja. Lisäksi sivustoa voi laajentaa tarpeen mukaan hyödyntäen valmiita sivupohjia.

 

Hotelli Rivolin ruokaravintola Casa Toscana valitsi Doweb-Viestipalvelun asiakasviestintänsä tehostamiseen.

Viestipalvelun avulla henkilökunta lähettää muistutuksen asiakkaille heidän pöytävarauksestaan tekstiviestinä matkapuhelimeen. Varaustiedot saadaan siirrettyä pöytävarausjärjestelmästä.
Viestipalvelu on näppärä työkalu kun on tarve viestiä suurelle joukolle. Yhteyshakemistossa kontaktitiedot ovat helposti hallinnoitavissa ja niitä voidaan ryhmitellä tarpeen mukaan valmiiksi lähetyslistoiksi. Sovellus on käytössä lukuisilla yrityksillä ja yhteisöillä ja sitä hyödynnetään sekä tiedottamiseen että markkinointiin.

 

Envor Group Oy uudisti ilmeensä

Envor Group Oy (ent. Ympäristöpalvelut) yhtenäisti yritystensä nimiä ja uudisti samalla www-sivustonsa ilmettä.
Envorilla oli jo vanhoillakin sivuillaan käytössään Dowebin Verkkojulkaisu-päivitystyökalu ja hyväksi havaittu työkalu haluttiin säilyttää.
Sivuston tyylikäs ulkoasu on mainostoimisto Mainossataman luoma.

 

Avansor Pharma Oy pitää www-sivunsa ajantasalla Verkkojulkaisu-päivitystyökalulla

Avansor Pharma Oy on ottanut käyttöön Verkkojulkaisu-päivitystyökalun www-sivujensa ilmeen uudistamisen yhteydessä. Sivustosta on kolme kieliversiota.
Jatkossa Avansor Pharma Oy:n henkilökunta voi helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän ansiosta itse vaivattomasti muokata www-sivujen sisältöä (tekstiä, kuvia, esitteitä..) sekä lisätä sivuja sivustoon tarpeen mukaan.
Sivuston näyttävä ulkoasu on Mainostoimisto Plusprojectori Oy:n kädenjälkeä.

 

Oy Timber Frame Ltd päätyi Verkkojulkaisu-päivitystyökaluun

Oy Timber Frame Ltd uusi ilmeensä ja samalla www-sivut tehtiin Verkkojulkaisu-päivitystyökalulla.
Jatkossa Timber Framen henkilökunta voi helppokäyttöisen sisällönhallintajärjestelmän ansiosta itse vaivattomasti muokata www-sivujen sisältöä sekä lisätä sivuja sivustoon tarpeen mukaan.
Sivuston tyylikäs ulkoasu on mainostoimisto Mainossataman kädenjälkeä.

 

Muistitikkukisan voittajat arvottu

Uusittujen sivujemme myötä järjestimme kilpailun, jossa vastaajien kesken arvottiin viisi kappaletta 2G ja 1G muistitikkuja.
Kiitämme kaikkia kilpailuun osallistuneita arvokkaasta palautteesta. Saamamme palautteen johdosta on jo ryhdytty toimenpiteisiin, jotta sivustomme palvelisi sekä käytettävyydeltään että sisällöltään mahdollisimman hyvin sivustolla vierailevia.
Arvonnassa onnetar suosi seuraavia henkilöitä: Mikko Järvinen, Forssan Kirjapaino Helena Äijälä, Jokioisten-Ypäjän 4H-yhdistys Janne Eklund, Wild Finland Jouni Mäkelä, Forssan aikuiskoulutuskeskus Irina Ketola, Studio Taika
Kiitokset vielä kerran kaikille osallistuneille.
Oikein hyvää ja rauhallista joulua, sekä menestyksekästä uutta vuotta.

 

Tekstiviestipalvelu Esperanza Kitchen & Tequileria -ravintolalle tehostamaan asiakasviestintää

Esperanza Kitchen & Tequileria valitsi Doweb-Viestipalvelun kanta-asiakasmarkkinointinsa tehostamiseen.
Asiakkaat voivat tilata Esperanzan sivuilta esimerkiksi lounaslistat sähköpostiinsa. Viestipalvelun avulla henkilökunta voi myös tiedottaa asiakkaille tarjouksista ja uutuuksista joko asiakkaan sähköpostiin tai tekstiviestinä matkapuhelimeen.
Viestipalvelu on näppärä työkalu kun on tarve viestiä suurelle joukolle. Yhteyshakemistossa kontaktitiedot ovat helposti hallinnoitavissa ja niitä voidaan ryhmitellä tarpeen mukaan valmiiksi lähetyslistoiksi. Sovellus on käytössä lukuisilla yrityksillä ja yhteisöillä ja sitä hyödynnetään sekä tiedottamiseen että markkinointiin.
Lue lisää Viestipalvelu-tuotteestamme täältä.