Tampereen Teknilliselle Yliopistolle uusittuja kotisivuja..

Tampereen Teknilliselle Yliopiston yksiköille avattiin uusitut verkkopalvelut. Käy katsomassa: www.automation2.info ja www.tut.fi/masters Verkkojulkaisun lisämoduuleista on käytössä uutistyökalu ja kävijäseurannat. Näyttävät ulkoasut ovat Mainostoimisto Mainion käsialaa.

 

MammuttiHirren – Suomen suosituimman hirsitalon – laaja verkkopalvelukokonaisuus avattu

MammuttiHirren monikieliset nettisivut toteutettiin Doweb-verkkojulkaisutyökalulla. MammuttiHirren sivustolle rakennettiin myös monipuoliset mallistohaut, joiden avulla on helppo löytää mieleinen taloratkaisu sekä laaja kuvagalleria. Verkkojulkaisun lisämoduuleista on käytössä uutistyökalu ja kävijäseuranta. Uutistyökalun ansiosta ajankohtaisista asioista ja tapahtumista tiedottaminen käy näppärästi.

 

Marina Congress Centerille, LHJGroupille, Europeatille ja Ecomarine Oy:lle uudet verkkosivut Doweb-verkkojulkaisun avulla. Käy katsastamassa sivustot ja ota yhteyttä.

» Marina Congress Center

» LHJGroup

» Europeat

» Ecomarine

 

Rentoutuskeskus Kehrän www-sivusto lepää Verkkojulkaisu-päivitystyökalun päällä.

Rentoutuskeskus Kehrän uudet nettisivut rakennettiin Doweb-verkkojulkaisulla. WWW-sivuston tyylikäs ulkoasu luotiin yhteistyössä asiakkaan kanssa.

 

Suomen Intercolor ICfin ry:lle itsepäivitettävät www-sivut Verkkojulkaisu-työkalulla

ICfin ry:n uudet nettisivut on toteutettu yhdistyksen toimittaman ulkoasun mukaisiksi Doweb-verkkojulkaisulla.

 

Totalcom Oy avasi verkkokaupan yritysasiakkaille

Totalcom Oy tarjoaa yrityksille ratkaisuja tietoliikennetekniikan eri alueilta. Parantaakseen asiakaspalveluaan Totalcom Oy tarjoaa ratkaisujaan nyt myös Doweb Oy:n toteuttaman verkkokaupan kautta.

Verkkokaupan ulkoasu mukailee mainostoimisto Ideaq:n luomaa www-sivuston ulkoasua.

 

Liivikeskus päätyi verkkosivutoteutuksessaan Peruspakettiin

Liivikeskuksen uudet www-sivut toteutettiin Doweb-verkkojulkaisun peruspaketilla. Peruspaketti on nopea ja edullinen tapa saada yrityksensä internetiin ja paketti sisältää mm www-osoitteen.

 

Celplay Technologyn www-sivusto Verkkojulkaisu-päivitystyökaluun

Celplay Technologyn uudet nettisivut on toteutettu Doweb-verkkojulkaisulla. Lisäksi Celplay Technology hyödyntää verkkojulkaisun lisämoduulia, uutistyökalua, jolla voidaan nostaa etusivulle omalle palstalleen tieto ajankohtaisista asioista.

Kävijäseuranta-moduulin ansiosta yritys puolestaan saa hyödyllistä tietoa www-sivujen kehittämistä varten sekä markkinointitoimenpiteiden tehokkuuden seurantaan.

 

Ravintola Status valitsi Verkkojulkaisun www-sivustonsa sisällönhallintaan ja Viestipalvelun kanta-asiakasmarkkinoinnin tehostamiseen

Ravintola Status muokkasi www-sivujensa ilmettä ja samassa yhteydessä haluttiin tehdä uudistetun sivuston hallinta ja päivittäminen mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Uudet nettisivut on toteutettu Doweb-verkkojulkaisulla tämän tavoitteen saavuttamiseksi.

Doweb-Viestipalvelulla Status puolestaan tehostaa kanta-asiakasmarkkinointiansa. Viestipalvelun avulla henkilökunta voi tiedottaa asiakkaille tarjouksista ja uutuuksista joko asiakkaan sähköpostiin tai tekstiviestinä matkapuhelimeen. Tiedotuslistalle voi liittyä Statuksen www-sivuilla olevalla lomakkeella.

Viestipalvelu on näppärä työkalu kun on tarve viestiä suurelle joukolle. Yhteyshakemistossa kontaktitiedot ovat helposti hallinnoitavissa ja niitä voidaan ryhmitellä tarpeen mukaan valmiiksi lähetyslistoiksi. Sovellus on käytössä lukuisilla yrityksillä ja yhteisöillä ja sitä hyödynnetään sekä tiedottamiseen että markkinointiin.

 

Asianajotoimisto Knuutila & Tuominen hallinnoi sivustoaan Verkkojulkaisulla

Asianajotoimisto Knuutila & Tuomisen uudet nettisivut on toteutettu Doweb-verkkojulkaisulla. Lisäksi Asianajotoimisto Knuutila & Tuominen hyödyntää verkkojulkaisun lisämoduulia, uutistyökalua, jolla voidaan nostaa etusivulle omalle palstalleen tieto ajankohtaisista asioista.

 

Only Fast Oy päätyi Dowebin Verkkokaupparatkaisuun

Only Fast Oy:lle toteutetussa verkkokaupparatkaisussa löytyy tilaus-, tuote-, varaston- ja asiakashallinnan lisäksi kauppiaan tilaus (puhelintilausten syöttö järjestelmään) sekä pdf-laskujen lähetys suoraan järjestelmästä. Lue lisää verkkokauppa-ratkaisustamme täältä.

WWW-sivustoansa yritys hallinnoi Verkkojulkaisu-päivitystyökalulla. Työkalun avulla sivuston päivittäminen on todella vaivatonta ja sivustoa voidaan helposti laajentaa tarpeen mukaan. Lue lisää Verkkojulkaisusta täältä.

 

Karkkilan kaupungille kaksi itsepäivitettävää www-sivustoa

Karkkilan kaupungille toteutettiin kaksi uutta nettisivustoa Doweb-verkkojulkaisutyökalulla (www.urakarkkilassa.fi , www.kotikarkkilassa.fi). Sivustojen pirteä ulkoasu mainostoimisto Mainossataman “kynästä” lähtöisin.

 

Open Management valitsi www-sivujensa alustaksi Verkkojulkaisu-päivitystyökalun

Open Management’in uudistetut nettisivut toteutettiin Doweb-verkkojulkaisutyökalulla. Sivuston tyylikäs ulkoasu on mainostoimisto Ideaq:n käsialaa.

 

Posliiniset Oy:lle nettisivut ja verkkokauppa

Posliiniset Oy:lle toteutettiin verkkopalvelukokonaisuus joka sisältää itsepäivitettävät Internet-sivut sekä verkkokaupan.

Verkkokaupparatkaisu sisältää tilaus-, tuote-, varaston- ja asiakashallinnan lisäksi lähetyslistojen tulostuksen suoraan järjestelmästä sekä laskutusraportit kirjanpitoa varten. Lisäksi asiakkaalle voidaan lähettää esim lasku suoraan järjestelmästä sähköpostiin pdf-muodossa.

Uusien www-sivujensa alustaksi Posliiniset Oy valitsi Doweb-verkkojulkaisutyökalun. Verkkojulkaisun lisämoduuleista on käytössä uutistyökalu ja kävijäseuranta.

 

Cerebricon Limited uudisti www-sivustonsa ilmeen

Cerebricon Limitedin uudet nettisivut toteutettiin Doweb-verkkojulkaisutyökalulla. Verkkojulkaisun lisämoduuleista on käytössä uutistyökalu sekä kävijäseuranta. Sivuston uusi ilme on mainostoimisto Ideaq:n luoma.

 

Kiinteistötoimisto Talomaalle itsepäivitettävät www-sivut

Kiinteistötoimisto Talomaa LKV:n uudet nettisivut toteutettiin Doweb-verkkojulkaisutyökalulla. Verkkojulkaisun lisämoduuleista on käytössä kävijäseuranta. Näyttävä ulkoasu on mainostoimisto Mainion käsialaa.

 

Jokioisten Leivälle laaja verkkopalvelukokonaisuus

Arkihuoma konserniin kuuluva Jokioisten Leipä Oy uudisti www-sivustonsa ilmeen ja samassa yhteydessä sivusto siirrettiin Verkkojulkaisu-päivitystyökaluun. Verkkojulkaisun lisämoduuleista on käytössä uutistyökalu ja kävijäseuranta. Sivuilla kävijät löytävät etsimänsä tuotteen helposti tehokkaan tuotehaun avulla.

Jälleenmyyjiä varten toteutettiin sähköinen tilausjärjestelmä, jolla Jokioisten Leivän tuotteita voidaan tilata vaivattomasti verkossa. Tuotteita hallitaan keskitetysti tilausjärjestelmän kautta ja järjestelmä on integroitu www-sivustoon siten, että tuotepäivitykset päivittyvät samalla kertaa sekä sivustolle että itse tilausjärjestelmään.

Henkilöstön sisäisiin viestintätarpeisiin vastattiin henkilökunnan intranet-ratkaisulla. Konsernin muiden yritysten sivut siirretään myös Verkkojulkaisu-päivitystyökaluun.

Helppokäyttöinen nettisivujen päivitystyökalu mahdollistaa sivujen sisällön (tekstit, kuvat, uutiset, esitteet jne.) vaivattoman päivittämisen mistä tahansa tietokoneesta, jossa on internet-yhteys ja selain.

 

Paikannukseen erikoistunut Tracker Security uudisti www-sivustoaan

Tracker Security’n uudistetut nettisivut toteutettiin Doweb-verkkojulkaisutyökalulla. Verkkojulkaisun lisämoduuleista on käytössä uutistyökalu ja kävijäseuranta. Uutistyökalun ansiosta ajankohtaisista asioista ja tapahtumista tiedottaminen käy näppärästi.

 

Elokuvateatteri Bio-Kaari valitsi www-sivuilleen Verkkojulkaisu-päivitystyökalun

Elokuvateatteri Bio-Kaari Oy:n uudet nettisivut toteutettiin Doweb-verkkojulkaisutyökalulla. Verkkojulkaisun lisämoduuleista on käytössä uutistyökalu ja kävijäseuranta.

Uutistyökaluun haluttiin kaksi erillistä palstaa, joilla voidaan nostaa etusivulle keskeiset uutiset (Ajankohtaista- ja Elokuvauutisia-palstat). Sivuston ulkoasu on Dowebin käsialaa.

 

T:mi Lasikukka voitti Dowebin järjestämässä kilpailussa www-sivut ja niille helppokäyttöisen päivitystyökalun

Voittaja on ratkennut Doweb Oy:n järjestämässä kilpailussa ja T:mi Lasikukalle rakennetaan www-sivut päivitystyökalun kera.

Palkintona oli kotisivujen rakentaminen, sekä päivitystyökalun ja kotisivutilan vuokra palvelimeltamme seuraaviksi 12 kuukaudeksi. Arvoimme myös viisi kappaletta 4 Gigan muistitikkuja.

Muistitikkujen arvonnassa onnetar suosi seuraavia henkilöitä:

Harri Luhtasela, Kauhajoki

Eija Lehikoinen

Pekka Pirhonen, Tampere

Eija Vihreäsaari, Tammela

Nina Pajanti-Raudus, Forssa

Voittaja arvottiin kaikkien vastanneiden kesken.