Vanhalle Panimolle näyttävät kotisivut

Hämeenlinnan Vanhan Panimon sivusto avautui. Siinä on sijainnut aikaisemmin kruunun viinanpolttimo, se oli Hämeenlinnan ainoan panimon koti. Kohta siellä on 36 kotia. Kaikki erilaisia, kaikissa oma tarinansa. Holvikaaria, punatiiltä, teräspalkkeja, suuria ikkunoita, parvia. Tietysti tämän päivän mukavuuksilla ja tekniikalla. Doweb toteutti kotisivuratkaisun Mainostoimisto Mainion suunnitteleman ulkoasun pohjalta. Käy katsastamassa. www.vanhapanimo.com

 

Forssan Seudun Terveydenhuollon kuntayhtymän uusi verkkopalvelu avattu

FSTKY otti käyttöön Doweb-verkkojulkaisun uusien kotisivujensa ylläpitoon. Terveydenhuollon kuntayhtymä on Forssan seudun kuntien yhteisesti omistama yksikkö. Aikaisemmin FSTKY on ottanut käyttöön Dowebin sähköisen asiointipalvelun turvalliseen kommunikointiin potilaiden ja asiantuntijoiden välillä. www.fstky.fi

 

Aseliike Rantaselle, Forssan Kirvestyöt Ky:lle ja Tilitoimisto K.Katajamäelle uudet kotisivut.

Aseliike Rantanen Ky

Forssan Kirvestyö Ky

Tilitoimisto K.Katajamäki Ky

 

Envi Grow Park, Kirpakat ja Sporttiboxi ottivat käyttöön Dowebin verkkojulkaisutyökalun…

Envi Grow Park on Forssan seudulla kehittyvä ja kansainvälinen ekoteollisuuspuisto, jonne on sijoittunut kierrätyksen ja jätteiden käsittelyn ammattilaisten lisäksi myös kierrätysmateriaalia ja uusiutuvaa energiaa hyödyntävää teollisuutta.

Kirpakat Oy on perustettu kesällä 2009 ja toimii Ypäjällä saksalaisten Humbaur-hevostrailereiden jälleenmyyjänä.

Kalajokilainen Sporttiboxi esittelee maneesinsa ja vuokraa tilaa netissä käyttäen Varauspalvelu FI Oy:n varausohjelmistoa. Maneesi soveltuu mm. hevos- ja koiraharrastajien harjoituskäyttöön, näyttelyiden ja kisojen ja muiden vastaavien tapahtumien järjestämiseen.

 

Doweb toteutti Maaseudun Tulevaisuus -lehdelle Menopalvelun

Suomen 2. luetuin tilattava päivälehti otti käyttöön Menopalvelun, jonka avulla tapahtumatiedot voidaan kerätä joko Internetin tai tekstiviestin avulla. Katso lisää täältä www.maaseuduntulevaisuus.fi

 

Lämpövinkki Oy, Fortax, Farkkupuoti ja FR-Rautakauppa ottivat käyttöön Dowebin verkkojulkaisutyökalun kotisivujensa päivittämiseen ja hallintaan.

Lämpövinkki Oy markkinoi kumppaniensa kanssa energiatehokkuutta parantavia tuotteita ja palveluita omakotiasujille.

Farkkupuoti on 1991 perustettu perheyritys. Pitkän kokemuksen ansiosta Farkkupuoti on saavuttanut laajan asiakaskunnan sekä vankan ammattitaidon.

Tuotevalikoimaan kuuluu vapaa-ajanvaatteita laidasta laitaan. Perinteiset farkkumerkit kuten DIESEL, LEE ja LEVI´S sekä nuorisomuodin ykkösmerkit kuten EDC by Esprit ja JACK&JONES, takaavat monipuoliset malli- ja kokovalikoimat.

Fortax omaa vankan ammattitaidon tilitoimistopalvelussa. Fortaxin sähköiset palvelut sisältävät verkkolaskut, sähköisen asiapapereiden ja laskujen arkistoinnin sekä mahdollisuuden saada ostolaskut sähköisenä, jonka jälkeen ne voidaan hyväksyä ja kierrättää yrityksessä.

FR-Rautakauppa palvelee yritys- ja yksityisasiakkaita vastaamalla heidän tarpeisiinsa edullisilla ja nopeilla toimituksilla. Tämän mahdollistaa osaava sisäänostohenkilökuntamme sekä pitkät kauppasuhteet tavarantoimittajien kanssa. FR-Rautakauppa kuuluu Envor Group-ryhmittymään.

 

Suomen Hevosurheilulehdelle laaja verkkokauppakokonaisuus

Suomen Hevosurheilulehden laaja verkkokauppakokonaisuus avattiin asiakkaille. Sovellus sisältää lehden tilaustoimintojen lisäksi ilmoitusten jättötoiminnot, sekä verkkokaupan tuotteiden myyntiin. Käy tutustumassa osoitteessa: www.hevosurheilu.fi

 

Ravintola Statuksen sivut kotisivukisan voittoon. Lue lisää…

Parhaimman näköiseksi etusivuksi kotisivukisaan osallistujat valitsivat Ravintola Statuksen etusivun (kilpailussa nro 17.) Arvonnassa Tmi Anu Paunila voitti yritykselleen kotisivut. (peruspaketti + julkaisutyökalu päivittämistä varten + 12 kk:n ylläpitomaksut) Onnea voittajalle!!

 

Uusia verkkosivustoja avattu mm. Vambiolle, MF Design’lle, Salon Perhetukikeskukselle, Mainossatamalle, Forssan Verkkopalveluille, Pantex-Pesulle, Plastiset Oy:lle, HT-Taloille. MeKarkkilalaiset-verkkopalvelu avautui myös mielenkiintoisine tapahtumineen.

VamBio Oy:n toiminta-ajatuksena on bioenergian ja lannoite-valmisteiden tuottaminen biohajoavista jäännösmateriaaleista.

MF-design

Voimaa ja laatua vaatesuunnitteluun. Mm. kilpahiihtäjä Virpi Kuituselle lanseerattiin uusi Oneway-vaatemallisto talvella 2008.

Plastiset Oy valmistaa laadukkaita ja kestäviä, lujitemuovisia lipputankoja. Kokemusta lipputankojen valmistuksesta löytyy jo yli 30 vuoden ajalta.

Mainossatama Oy on osaava mainonnan ja mainosmerkinnän mainostoimisto. Hyvä näkyy kauas.

Forssan Verkkopalvelut Oy on verkkoyhtiö, joka toimii pääosin Forssan kaupungin alueelle. Toimintaan kuuluvat sähköliittymien ja sähköverkon rakentaminen sekä näiden ylläpitoon liittyvät palvelut.

Pantex Pesu Oy on forssalainen täyden palvelun pesula, joka myös vuokraa työvaatteita, liinavaatteita ja mattoja.

Salon perhetukikeskus Oy on aloittanut toimintansa vuonna 2004 avaamalla Ruoksmäen lastenkodin.

Rakennustoimisto HT – Talot Oy on tunnettu laadukkaista ja edullisista uudisasunnoista. Tavoitteemme on valmistaa asiakkaallemme yksilöllisen ja laadukkaan asunnon josta asiakas voi olla tyytyväinen, vuosia eteenpäin.

Tässä on Me Karkkilalaiset, perhe jonka elämässä sattuu ja tapahtuu.

Niin kuin meille kaikille. Voit seurata perheen tapahtumia joka viikko tällä sivustolla. Päätapahtumapaikkana on Karkkilan kaupunki