Vkfysio Oy:lle uudet näyttävät kotisivut sekä varausjärjestelmä liikuntavarauksiin.

Vanhan Kutomon Fysioterapia Oy:n kotisivut uusittiin. Mainostoimisto Mainossatama teki raikkaan ulkoasun ja samalla Vkfysio otti myös käyttöön liikuntavarauksiin Varauspalvelu FI Oy:n varausjärjestelmän.

Kotisivut löydät täältä: www.vkfysio.fi

ja liikuntavaraukseen pääset myös suoraan tästä.

 

Nyt löytyy laukkuja joka lähtöön uudesta verkkokaupasta.

Nono tuotteiden valikoimaan kuuluvat iloiset ja yksilölliset laukut, kassit, kukkarot ja muut säilytyspussukat. sekä kodintekstiilit. Verkkokauppa Nonoiloa on avattu nettiin. Sieltä löydät hyviä lahjavinkkejä. Käy katsastamassa. Tästä pääset kauppaan: www.nonoiloa.fi

 

Useita uusia kotisivuja avattu, mm. NaturPro, KVL-Tekniikka, Rentaxe ja asuntohankkeet.fi.

NaturPro on tamperelainen mediatoimisto, joka on tuotteita ovat: tv-dokumentit, dvd-tuotanto, printtimedia, valokuvat, vuosikertomus- ja esite-kuvaukset, yritysesittelyt, tapahtumataltioinnit sekä opetus- ja tuote-esittelyfilmit.
KVL-Tekniikka on Pirkanmaalainen noin 100 hengen yritys, joka toimii mm. energiaan liittyvissä projekteissa koko Suomessa. KVL-Tekniikka Oy:n päätoimialat ovat: kaukolämpö- ja kaasurakentaminen, kokonaisvaltainen LVI-urakointi, kunnallistekniikan rakentaminen, maa-, vesi- ja ratarakentaminen, saastuneen maaperän saneeraus, louhintatyöt, murskaus ja seulonta, maa- ja kiviaineksen sekä valmisbetonin myynti.

Rentaxe toimii rakennustoiminnassa ja teollisuudessa käytettävien koneiden, laitteiden ja työkalujen vuokrauspalveluja tarjoajana. Se on monipuolinen täyden palvelun yritys.

www.asuntohankkeet.fi  sivustolla voi lähteä mukaan projektiin ja olla mukana suunnittelemassa omaa asuntoaan alusta alkaen.

 

Kotisivukisan voitto liikuntayrittäjälle.

Tämän keväisen kotisivukisan voitto meni liikuntayrittäjä Toni Valkeejärvelle. Toni on liikunta-alalla toimiva monitaituri ja työskentelee tällä hetkellä freelancerina. Toni voitti yritykselleen kotisivut (peruspaketti) ja siihen päälle 12 kk:n ylläpidot sisältäen mm. kotisivutilan, domaintunnuksesi hallinnan, julkaisutyökalun käytön sekä tukipalvelun.
Onneksi olkoon Toni.

 

Karkkilan kaupungille kaksi itsepäivitettävää www-sivustoa…

Karkkilan kaupungille uudistettiin kaksi nettisivustoa Doweb-verkkojulkaisutyökalulla (www.urakarkkilassa.fi , www.kotikarkkilassa.fi). Sivustojen pirteä ulkoasu mainostoimisto Mainossataman “kynästä” lähtöisin.

Verkkojulkaisun lisämoduuleista on käytössä uutistyökalu ja kävijäseuranta. Uutistyökalun ansiosta ajankohtaisista asioista ja tapahtumista tiedottaminen käy nopeasti.
Helppokäyttöinen päivitystyökalu mahdollistaa www-sivujen sisällön (tekstit, kuvat, uutiset, esitteet jne.) vaivattoman päivittämisen mistä tahansa tietokoneesta, jossa on internet-yhteys ja selain.
Kuka tahansa henkilökunnasta voi jatkossa päivittää sivustoa, koska päivitystyökalun käyttö ei vaadi mitään ohjelmointitaitoja. Lisäksi sivustoa voi laajentaa tarpeen mukaan hyödyntäen valmiita sivupohjia.

Lue lisää Verkkojulkaisu-päivitystyökalusta.

 

Loimijoki Golf sai uudistetut kotisivut

Ypäjällä toimiva Loimijoki Golf uudisti kotisivunsa ja hyödyntää uusituilla sivuillaan verkkojulkaisun lisämoduulia, uutistyökalua, jolla voidaan nostaa etusivulle omalle palstalleen tieto ajankohtaisista asioista kuten esim. tulevista kilpailuista.
Helppokäyttöinen päivitystyökalu mahdollistaa sivujen sisällön (tekstit, kuvat, uutiset, esitteet jne.) vaivattoman päivittämisen mistä tahansa tietokoneesta, jossa on internet-yhteys ja selain.

Lue lisää Verkkojulkaisu-päivitystyökalusta.