Optikko Kirkassilmälle ja Hoivakoti Pellavalle uusitut sivukokonaisuudet Doweb-verkkojulkaisun avulla.

Optikko Kirkassilmä on näkemisen asiantuntija. Uudet Kirkassilmän verkkosivut toteutettiin Dowebin verkkojulkaisutyökalulla ylläpidettäväksi. Käy tutustumassa palveluun ja liikkeeseen Forssan Hämeentiellä.

Vanhan Kutomon Hoivakoti Pellava avaa ovensa 1.2.2012. Pellavassa on 18 tehostetun palveluasumisen paikkaa muistisairaille. Pellava on kodinomainen, kiireetön ja turvallinen paikka sen asukkaille. Omaiset eivät ole Pellavassa ainoastaan vierailjoita, vaan osa tiimiä. Doweb verkkojulkaisutyökalulla ylläpidetään uusia Hoivakoti Pellavan kotisivuja. Käy katsomassa..

 

RasiSystem Oy:lle ja HiushuoneAdalle avattu uudet kotisivut.

RasiSystem Oy on kokonaispurkuihin erikoistunut purkutyöliike, joka tuntee jätemateriaalien erilaiset hyötykäyttömahdollisuudet maanrakennuksessa ja energian tuotannossa. Tutustu RasiSystem Oy:n verkkopalveluun osoitteessa: www.rasisystem.fi.

Forssassa Hämeentie 1:ssä toimiva Hiushuone ADA sai myös uuden esittelysivun, sen löydät osoitteesta: www.hiushuoneada.fi

 

Loimijoen Kuntapalveluille uudet verkkosivut..

Loiku eli Loimijoen Kuntapalvelut Oy tarjoaa lähes 200 ammattilaisen voimin ateria- ja puhtaanapidon palveluita Loimijoen rannalla päiväkodeille, kouluille, sairaanhoitopiirille, kaupungille, vanhuksille ja asiakkaittensa henkilöstölle. Loiku laskee myös palkkoja ja hoitaa kirjanpidot tilinpäätöksineen. Doweb teki Loikulle uudet verkkosivut ja sivustoa päästään ylläpitämään Dowebin julkaisutyökalulla. Käy katsomassa sivustoa: www.loiku.fi

 

Puutyöliike Pekka Väre Ky uudeksi verkkopalveluasiakkaaksi.

Puutyöliike Pekka Väre Ky uudisti verkkopalvelunsa ja otti käyttöön Doweb-verkkojulkaisun sivuston ylläpitämiseen. Sivuston näyttävän graafisen ilmeen suunnitteli Mainostoimisto Mainossatama. Puutyöliike Pekka Väre Ky on perheyritys, joka valmistaa puisia kuormalavoja ja erilaisia pakkaustuotteita asiakkaan tarpeiden ja mittojen mukaisesti. Tuotantotiloissa Tammelan Portaassa valmistuu päivittäin reilu 4000 kuormalavaa. Tutustu palveluun ja yritykseen osoitteessa: www.pekkavare.fi

 

Lamminniemen hyvinvointikeskukselle uusi verkkopalvelu…

Lamminniemen hyvinvointikeskus uudisti verkkopalvelunsa ja otti käyttöön Doweb-verkkojulkaisun sivuston ylläpitämiseen. Lamminniemi on osaava ja arvostettu kuntoutus- ja hyvinvointikeskus eteläisen Suomen alueella Somerolla. Tutustu palveluun osoitteessa: www.lamminniemi.fi

 

Loimi-Hämeen Jätehuollolle Dowebin Extranet-järjestelmä…

Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy otti käyttöön Doweb Extranet -tuotteen dokumenttien jakeluun asiakkaille. Extranetin avulla voidaan näyttää asiakaskohtaisia määräraportteja turvallisesti, juuri kyseiselle asiakkaalle tai sidosryhmälle.

 

Foamit, Teuron kylä ja Tukikoti Tasapaino Oy saivat kesän aikana uudet kotisivut.

Uusioaines Oy:n Foamit-vaahtolasille luotiin uudet sivut verkkojulkaisutyökalulla ylläpidettäväksi. Foamit-vaahtolasi on ympäristöystävällinen eriste- ja kevennemateriaali, joka valmistetaan puhdistetusta kierrätyslasista. Se sopii erinomaisesti tierakenteiden routaeristeeksi ja kevennysmateriaaliksi samoin kuin kaikkien rakennusten lämpöeristeeksi ja perustusten kevennykseksi.

Uudistimme myöskin Teuron kyläsivut. Lounais-Hämeessä, Tammelan kunnassa sijaitseva elinvoimainen Teuro-Kuuslammi on kyläpari, jossa on noin 400 asukasta. Kylät ovat tunnettuja aktiivisista asukkaistaan ja talkoohengestään. Käy tutustumassa..

Tukikoti Tasapaino on 01.03.2011 perustettu 7-paikkainen lastensuojeluyksikkö, jossa toimii oma kotikoulu. Toiminta on suunnattu avohuollon tukitoimena avun tarpeessa oleville lapsiperheille. Teimme Tukikoti Tasapainolle uuden verkkopalvelun ja päälle asennettiin julkaisutyökalu helpottamaan ylläpitoa.

 

Tracker Security Oy:n uusi reittitallentimien verkkokauppa avattu.

Käy ostamassa rakentamastamme myLOGGER-verkkokaupasta uusi reittitallennin ja tallenna juoksumatkasi tai hiihtolenkkisi ilmaiselle Traxmeet-ohjelmistolle. Reittitallentimet toimivat ilmaisen Traxmeet- treenimaailman kanssa jonne tallennat harjoituksesi ja kilpailusi. Käy katsomassa kauppaa…

 

Biotus Oy:lle ja Forssan Mores ky:lle uusitut sivukokonaisuudet Doweb-verkkojulkaisun avulla.

Torjuntaeliöitä, kasvinsuojelupalvelua ja tarkkailutuotteita tarjoava Biotus Oy uudisti sivunsa hyödyntäen Doweb-verkkojulkaisun ominaisuuksia. Biotuksella on myös käytössä Dowebin toimittama sähköinen torjuntaeliöiden tilausjärjestelmä.

Käytettyjen kuorma-autojen myyjä Forssan Mores otti myös käyttöön Doweb-verkkojulkaisun ja sivusto uudistettiin ja modernisoitiin näyttäväksi. Käy katsomassa sivuston uutta ilmettä.

 

Hirsitalovalmistaja Timberframen sivut uudistettiin, sekä passiivihirsitaloille valmistui kokonaan uusi sivukokonaisuus.

Oy Timber Frame Ltd:n verkkosivut uudistettiin verkkojulkaisutyökalulla ylläpidettäväksi. Oy Timber Frame Ltd on kokenut laadukkaiden suomalaisten hirsitalojen valmistaja. Käy katsomassa www.timberframe.fi ja www.timberframe.fi/passiivihirsitalo

 

Tec24h -verkkokaupasta tekstiilit koko perheelle..

Tec24h -verkkokauppa on avautunut osoitteeseen www.tec24h.fi SieltäThe Earth Collection -kaupasta löydät klassisen kauniita, mukavia, helppohoitoisia, ihoystävällisiä ja edullisia – koko perheen luonnonkuituvaatteita ja hyvän mielen. Runsaasti malleja ja värivaihtoehtoja jokaiseen tyyliin ja eri vartalotyypeille.

 

Laaja tilanvarausjärjestelmä Forssan kaupungin käyttöön

Forssan kaupungin Liikunta- ja nuorisotoimi ottivat käyttöön laajan tilanvarausjärjestelmän liikunta- ja juhlatilojen hallinnointiin ja varaamiseen. Järjestelmässä on kaikki kaupungin liikuntatilat sekä useita muita kaupunkiorganisaation hallinnoimia tiloja.

Katso tästä Forssan Lehden juttu Forssan tilavaraus

 

Uusia asiakkaita: Lomanet-palvelu ja lasten oma Lastenmaailma on avattu.

Lomanet-palvelu on avattu osoitteessa www.lomanet.fi Sieltä voit varata majoituksen ja siihen liittyvän oheispalvelun helposti ja nopeasti. Doweb toteutti yhteistyössä Varauspalvelu FI Oy:n kanssa Lomanetin verkkopalvelut. Käy katsomassa.

Uusi Lastenmaailma tarjoaa lapsille liikuntaseikkailun, siellä voidaa järjestää monipuolisia synttärijuhlia tai lapsille on myös tarjolla iltapäiväkerhoja. Tutustu tästä: www.vklastenmaailma.fi