MakeCake Oy:lle, Rapemetille ja PatesFirendille uudet verkkopalvelut

MakeCake Oy on vuonna 1998 perustettu leipomoalan maahantuontiyritys.

Yritys aloitti silloin Topping Royale kasvisrasvasekoitteen myynnin leipomoille sekä uutuustuotteena Suomessa, kakkuscannereiden maahantuonnin leipomoille. Vuonna 2007 yritys solmi yhteistyösopimuksen Delice Europen kanssa, joka on Ranskassa toimiva leipomoalan tukkuliike. Laajojen yhteistyösopimusten ja osittain omistamiensa leipomoidensa kautta,yritys pystyy nykyään kilpailukykyisesti tuomaan Suomeen melkeinpä kaikkia leipomoalalla tarvittavia raakapakasteita ja muita pakastettuja leipomotuotteita. Katso Dowebin tekemiä uusia kotisivuja tästä: www.makecake.fi Doweb toteutti MakeCake Oy:lle myös BtoB -tilausjärjestelmän tuotteiden myyntiin Internetin kautta.

Rapemet on Forssassa toimiva ja 2001 perustettu metallialan yritys

Yrityksen toiminta on keskittynyt teräsrakenteiden suunnitteluun, valmistukseen sekä asennuksiin. Lisäksi yritys tarjoaa tehdaspalveluja. Toimialueena on eteläinen Suomi ja asiakkaita ovat rakennusliikkeet sekä erilaiset teollisuuslaitokset. Doweb toteutti yritykselle uuden verkkosivuston, jota pääset katsomaan tästä:www.rapemet.fi

Rapemetin palamaton jätekatos sai myös oman sivuston. Sivustolla on mm. videoita koepoltoista. PATES FirEnd – palamattomalla jätekatoksella saa lisäturvaa tulipaloa vastaan. Katso lisää: www.patesfirend.fi

 

Joustotoimisto Oy perustaa uuden innovatiivisen toimistotilojen varauspalvelun.

Joustotoimisto on uudenlainen toimistoratkaisu, joka joustaa niin tilojen kuin käytönkin suhteen. Joustotoimisto perustuu liikeideaan, joka voitti vuoden 2012 alussa Yrityssalo Oy:n ja Turun Yliopiston BID-yksikön (Business and Innovation Development) järjestämän liikeideakilpailun. Suunnittelussa ja idean kehittelyssä on ollut mukana useita asiantuntijoita eri tahoilta. Käytännön tukea ovat antaneet myös Yrityssalo Oy, Finnvera ja Varsinais-Suomen Ely-keskus. Doweb Oy ja Varauspalvelu FI Oy toteuttavat yhdessä Joustotoimistolle verkkopalvelun. Joustotoimiston kotisivuille pääset tästä: www.joustotoimisto.fi

 

Rakennus Timo Pekalle ja Asianajotoimisto Heikki Sillanpäälle uudet verkkosivustot.

Rakennus Timo Pekka Oy:llä on monipuolinen asiakaskunta sekä vaativat työkohteet

1987 perustetun Rakennus Timo Pekka Oy:n asiakkaita ovat yritykset, kunnat, kaupungit, vakuutusyhtiöt, pankkien rakennuttamispalvelut, isännöintitoimistot sekä yksityishenkilöt. Doweb uudisti rakennusliikkeen verkkopalvelun, ratkaisua voit käydä katsomassa tästä: www.timopekka.fi

Asianajotoimisto Heikki Sillanpää on forssalainen lakitoimisto, jonka palveluihin kuuluvat mm. seuraavat:

 • lasten huolto- ja tapaamisoikeus, lasten elatus ja lasten huostaanotot
 • avioerot (omaisuuden ositus ja erottelu)
 • perintöoikeus (perunkirjoitukset, testamentit, kuolinpesien selvitys ja jako)
 • osakehuoneistojen ja kiinteistöjen virheet
 • vakuutus- ja vahingonkorvaukset
 • oikeudenkäynnit riita- ja rikosasioissa sekä hallinto-oikeuksissa
 • työ- ja sosiaalioikeus
 • yritysten väliset sopimukset ja riidat

Doweb toteutti yritykselle uuden verkkosivuston, jota pääset katsomaan tästä: www.heikkisillanpaa.fi

 

Syyskuussa avattu useita uusia sivustoja; mm. Biokasvu, LVI-Kulma, Jorpek ja Lähiruokatukku..

Biokasvu tarjoaa tuotekehitys-, alihankinta- ja konsultointipalveluja teollisuuden ja maatalouden sivutuotteiden jatkojalostamiseksi. Käy katsomassa raikkaalla tavalla uudistetuilla sivuilla mitä muuta Biokasvu Oy tekee.

Forssan LVI-Kulmasta on saanut luotettavaa lvi-palvelua jo vuodesta 1980. LVI-Kulmalla on myös myymälä Hämeentiellä Forssassa. Käy tutustumassa.

Jorpek Oy on vuonna 1976 perustettu sähköalan yritys, joka työllistää tällä hetkellä toistakymmentä henkilöä. Yrityksen toimialueena on eteläinen Suomi. Toiminta painottuu pääsääntöisesti sekä pääkaupunki-, että Forssan seudulle.

Lähiruokatoimintaa käynnistetään Forssan lähialueella, mutta tulevaisuudessa yritys tulee olemaan valtakunnallisesti merkittävä toimija lähiruuan jakelijana. Doweb toteutti tälle palvelulle näkyvyyden verkkoon. Tutustu Lähiruokatukun toimintaan.

 

Johtamiskouluttaja Simström Oy:lle uudet nettisivut.

Johtamiskoulutusta ja konsultaatiota tarjoava Simström Oy avasi uuden verkkopalvelun, joka on ylläpidettävissä Doweb-verkkojulkaisutyökalulla. Simström Oy haluaa asiakkaan tarpeista lähtevällä koulutuksella ja konsultoinnilla edistää hyvää ja kannustavaa johtamista ja esimiestyötä sekä hyvää ikäjohtamista ja parantaa organisaatioiden hyvinvointia, ilmapiiriä ja tuloksellisuutta – ja samalla pidentää työuria.

 

Valvontakameroiden toimittaja Cyberncam sai uuden ja modernin verkkokaupan.

Doweb toteutti Cybercamille kameravalvontalaitteiden verkkokaupan Tutustu uuteen hienoon verkkokauppaan osoitteessa www.cyberncam.fi

Oy CybernCAM Technology ltd perustettiin vuonna 2009 sen omistajien harrastuksen kautta syntyneen idean toteuttamiseksi. Yrityksen perustajat ovat kaikki kokeneita luonnossa liikkujia. Luonnossa olevat kamerat eivät osanneet raportoida automaattisesti tapahtumistaan.

Samoin huomaattin myös kodin, kesämökin, työpaikan kameravalvontalaitteet olivat vaikea käyttöisiä ja vaikeasti asennettavia.Tälle asialle piti tehdä jotain. Tätä markkinaa täyttämään luotiin CybernCAM.

CybernCAM® mobiiliset langattomatkamerat ovat suunniteltu ja kehitetty Suomessa. Korostaen sitä laatua, käytettävyyttä ja kestävyyttä mistä olemme tunnettuja. CybernCAM® tulee antamaan käyttäjilleen aivan uuden ulottuvuuden ja muuttamaan perinteisten valvontakameroiden toimintatavat.

 

Stenbackan sivustot uudistettu…

Uudistimme Stenbackan kotisivut verkkojulkaisutyökalulla ylläpidettäviksi. Stenbacka on vuonna 1963 perustettu sähköteknisen alan agentuuri- ja tukkuliike ja Stenbacka on osa Star Works Group Oy Ab (SWG) konsernia. Samalla uudet sivut saivat myös konsernin muut yhtiöt:

Pääset tutustumaan konsernin muihin sivuihin alla olevista linkeistä:

SWG

A&R Works

Baltic Works

Fiberbar

 

Useita uusia sivustoja julkaistu huhtikuussa.

Hinauspalvelu Vikman on täyden palvelun hinausyritys keskellä ruuhka-Suomea. Yrityksellä on monipuolinen hinauskalusto, johon voit käydä tutustumassa uusilla verkkosivulla.

Forssan LVI-Valmiste Oy on erikoistunut laadukkaiden ohutlevyosien ja –kokonaisuuksien alihankintavalmistukseen. Yrityksen verkkosivut uudistettiin Dowebin verkkojulkaisutyökalulla ylläpidettäväksi.

Täyden palvelun sähköasennusliike Vaajacontrol Oy:n verkkosivusto sai uuden, modernin ilmeen. Vaajacontrolin toimintaan kuuluu:

 • S2 luokan sähköurakointi uudis- ja saneerauskohteissa
 • Rikosilmoittimet
 • Kulunvalvonta
 • Puomi- ja porttikoneistot
 • Savunpoisto
 • Kipinän sammutus

Doweb verkkojulkaisutyökalulla ylläpidetään jatkossa myöskin uusia Suomen poistotekstiilit ry:n kotisivuja. Yhdistyksen tavoitteena on edistää poistotekstiilien materiaalinkiertoa ja hyötykäyttöä sekä tekstiilijätemäärien vähentämistä Suomessa. Yhdistys haluaa myös lisätä kuluttajien tietoisuutta poistotekstiilien kierrättämisestä. Käy katsomassa www.poistotekstiilit.fi.

 

Livings on uusi kodinsisustuksen verkkokauppa.

Livings-verkkokauppa on erikoistunut uniikkeihin, taidokkaana käsityönä valmistettuihin hollantilaisen Zenzan valaisimiin, jotka luovat ympärilleen ainutlaatuista tunnelmaa. Livings tarjoaa myös upeita pienhuonekaluja sekä käsityönä tehtyjä yksilöllisiä sisustuksen pientarvikkeita ja tekstiilejä, joiden valmistajia Zenzan ohella ovat mm. Greenapple ja CIMC Iso-Britanniasta. Käy tutustumassa kauppaan tästä www.livings.fi

Livings Interior on mukana Rakenna-Sisusta-Asu-messuilla Forssassa 10.-11.3.2012. Osaston numero on 3.7.

Messutarjouksena kaikista valaisimista -15 %.