Muita ratkaisujamme

Ratkaisut lehtitaloille

Internet- ja mobiiliratkaisujemme avulla voit lisätä vuorovaikutteisuutta lehden ja lukijan välille, tehostaa toimituksen työtä sekä parantaa merkittävästi asiakaspalveluasi.

Tekstiviestiratkaisuillamme lukijat voivat tilata mm. lehden, osallistua kyselyyn tai kilpailuun sekä jättää ilmoituksen tai vaikkapa kannanoton ajankohtaiseen aiheeseen. Lehti voi myös tarjota yhteistyössä mainostajiensa kanssa mobiilikuponkeja lukijoilleen.

Internet-ratkaisumme mahdollistavat lehden tilaamisen ja ilmoitusten jättämisen sekä näiden maksamisen lehden Internet-sivuilta. Myös lehden verkkosivuston sisällönhallintaratkaisu, integrointi julkaisujärjestelmään, palautefoorumit, keskustelupalstat, sähköinen kirjeenvaihtopalvelu sekä blogit kuuluvat ratkaisuvalikoimaamme.

 

Asiakkaitamme mm.

 

R24 – Valmistavan teollisuuden palvelukanava

R24 on valmistavan teollisuuden käyttöön suunniteltu ulkoistettu ohjelmistopalvelu, joka mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan tavan hoitaa jälkimarkkinointiprosessin palvelut. Ohjelmisto toimitetaan sovellusvuokrausperiaatteella ja se edellytä mitään ohjelmistoasennuksia asiakkaalta. Lue lisää täältä: http://www.r24.fi