Kotisivut

Monipuoliset ohjelmistotuotteet

Korkean tietoturvatason sovellusvuokrausohjelmistot mahdollistavat asiakkaillemme Internetin tehokkaan hyödyntämisen liiketoiminnassa, joustavan ja turvallisen tavan kaupankäyntiin tai monikanavaisen informaation jakamiseen.

Vuosien kokemuksen ja kehitystyön tuloksena olemme varmistaneet sen, että voimme tarjota asiakkaillamme laajan valikoiman ratkaisuja sitä mukaa, kun heidän toimintansa Internetissä kehittyy ja tarpeet kasvavat.

Meiltä löydät ratkaisut Internet-sivustojen sisällönhallintaan, tiedonhallintaan, resurssien hallintaan, kanta-asiakasviestintään, asiakassuhteen hallintaan, tilaus- tai varausjärjestelmiin, tekstiviestimarkkinointiin, sähköiseen liiketoimintaan, yrityksen omiin järjestelmiin liitettäviin sovelluksiin tai vuorovaikutteisiin asiakassuhdetta lujittaviin www-palvelukokonaisuuksiin.
Viereiseen valikkoon olemme koonneet joitakin ratkaisujamme. Mikäli tarpeitasi vastaavaa ratkaisua ei löydy, ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää. Olemme tehneet sovelluksia monelle toimialalle ja lukemattomiin erilaisiin tarpeisiin, uskon että voimme auttaa myös Sinua.

Yhteystiedot

P. 050 4300 373
info(at)doweb.fi

Toimitusjohtaja Kimmo Leino
P. 050 5110 551
kimmo.leino(at)doweb.fi