Jos et halua menettää asiakkaita ja verkkoliikennettä, sinun tulee suojata sivustosi SSL-sertifikaatin avulla. Googlen Chrome -selain on tämän vuoden alusta alkaen ryhtynyt varoittamaan suojaamattomista verkkosivuista ja on ymmärrettävää, että esim. verkkokauppaan tai tilauslomakkeelle ei ole mukava antaa tietoja, kun tulee ilmoitus sivuston turvattomuudesta.

Chrome on markkinajohtaja ja sitä käyttää tällä hetkellä jo yli puolet kaikista selainohjelmien käyttäjistä. Tärkeä seikka on myöskin se, että Google on ilmoittanut suosivansa hakutuloksissa suojattuja sivuja.

Chrome ilmoittaa sivujen turvallisuudesta tietoturvakuvakkeilla. Nämä ilmaisevat, kuinka turvallista sivuilla on käydä.

Mikä on SSL-suojaus?

SSL-suojaus (Secure Sockets Layer) on teknologia, joka mahdollistaa suojatun yhteyden luomisen kotisivujen ja niiden käyttäjien välille. Tämän suojauksen ansiosta yrityksesi ja asiakkaiden välinen tieto ei joudu vääriin käsiin. Ilman SSL-suojausta verkkosivujesi liikenne kulkee täysin salaamattomana Internetissä.

Osta suojaus meiltä alkaen 15,-/kk (alv 0%) Soita 050-5110551 tai myynti(@)doweb.fi

Hinta sisältää SSL-sertifikaatin rekisteröintimaksun sekä sertifikaatin asennuksen. Sertifikaatin asennus sisältyy hintaan ainoastaan Dowebin omassa webhotellipalveluissa WordPress-julkaisujärjestelmällä rakennettuja sivustoja. Kaikki tilaukset ovat määräaikaisia. Määräaikaisuus on yhtä pitkä, kuin sertifikaatin rekisteröintikauden pituus.