Tekoäly sivujen teon apuna

Tekoäly voi kirjoittaa mitä tahansa silmänräpäyksessä

Anna aihe, valitse sisällön muoto ja anna tekoälyn toimia. Se voi kirjoittaa otsikoita, kappaleita tai jopa kokonaisia blogitekstejä sekunneissa. Laadukkaan sisällön luominen on näin vaivatonta.

Käytä kopioeditorina ja paranna olemassa olevaa sisältöä

Haluatpa sitten säätää sävyä, muokata pituutta, parantaa selkeyttä tai lisätä luovuutta, voit vaivattomasti tarkentaa, kunnes saavutat halutun tuloksen. Kokeile tyylejä ja räätälöi sisältösi houkuttelemaan yleisöäsi.

Tee nykyisen verkkosivustosi sisällöstä ammattimainen uudistus

Anna tekoälyn ottaa hallintaansa ja kirjoittaa uudelleen otsikot, kappaleet, toimintakehotukset, painikkeet ja paljon muuta. Se tarjoaa sinulle kaiken luettavuuden parantamisesta ja kielten kääntämisestä oikeinkirjoituksen, kielioppivirheiden korjaamiseen ja sävyn parantamiseen. T

Luo asiayhteyteen perustuvaa sisältöä yhdellä napsautuksella

Analysoimalla verkkosivustosi yritystiedot, sivun sisällön ja tietyt moduulit tekoäly voi luoda kopion sinulle lennossa. Se on tehokas tapa iteroida nopeasti, kun luot uusia sivuja.

Ideat loppuvat? Anna tekoälyn keksiä jotain sinulle!

Etkö ole varma, mistä ohjeistaisi tekoälyä kirjoittamaan? Se voi auttaa myös siinä! Kun napsautat AI-painiketta kirjoituskehotteessa, tekoäly voi luoda sisältöä itsenäisesti. Anna sen kehottaa itseään ja luoda ideoita.

Kuvien luonti tekoälyn avulla

Luo mikä tahansa kuva, jota voit ajatella. Se poistaa arkistokuvahaun ja Photoshop-ohjelmien tarpeen. Nyt voit luoda ja muokata kuvia käyttämällä omia sanoja.

Muuta ideasi kauniiksi valokuviksi ja taideteoksiksi sekunneissa

Kerro vain tekoälylle haluamasi kuva ja se luo sen sekunneissa. Valitse eri tyyleistä ja luo minkä tyyppisiä kuvia tahansa, joita voit kuvitella. Luo ammattimaisia valokuvia, joilla on todenmukainen ulkonäkö tai luo upeita taideteoksia tyyleillä, kuten digitaalisilla maalauksilla, 3D-renderöinnillä, käsin piirretyillä luonnoksilla ja muilla tyyleillä. Voi muuttaa olemassa olevia kuvia ja niiden tyyliä yhdellä napsautuksella!

Syötä olemassa olevat kuvat vertailumateriaalina tekoälyn hyödynnettäväksi

Tekoäly tunnistaa olemassa olevan kuvan taiteelliset tyylit, visuaaliset elementit ja soveltaa niitä täysin erilaisiin aiheisiin. Jos sinulla on kuva, jota arvostat, mutta sisältö ei ole aivan sopiva, Tekoäly voi muuntaa sen kontekstisi mukaiseksi kuvaksi.

Laadukkaat nykyiset kuvat upealla korkealla resoluutiolla

Paranna huonolaatuisia kuvia tehdäksesi niistä selkeämpiä, terävämpiä ja tarkempia. Onko asiakkaasi toimittanut sinulle liian pieniä kuvia? Suurenna niitä suoraan Visual Builderin sisällä varmistaaksesi, että ne näyttävät teräviltä jopa korkearesoluutioisilla näytöillä.

Etkö ole varma, minkä tyyppistä kuvaa haluat pyytää? Anna tekoälyn antaa sinulle ideoita

Tekoäly voi luoda minkä tahansa kuvittelemasi kuvan, mutta jos sinulla ei ole ideoita, se voi analysoida verkkosivustosi, nykyisen sivusi ja ympäröivän sisällön ehdottaakseen ihanteellista kuvaa.

Yhteystiedot

P. 050 4300 373
info(at)doweb.fi

Toimitusjohtaja Kimmo Leino
P. 050 5110 551
kimmo.leino(at)doweb.fi